- Søk ledig tid / gå til booking

Beskrivelse

Tredalen ligger idyllisk til ved sjøen på Spjærøy i Hvaler kommune i Østfold, og egner seg til både land- og vannaktiviteter, for eksempel pionering på eiendommen, utflukt i Ytre Hvaler nasjonalpark, bading, fisking og padling i Asmalsund eller i andre bukter og sund i den flotte skjærgården. Tredalen er også velegnet for små møter og mindre kurs.

Tredalen er en av Norges speiderforbunds nasjonale eiendommer.

Priser: Se egen prisliste med sesongpriser og priser for de enkelte hus og teltplasser mm. For husene er det en døgnpris uavhengig av antall personer. Leirplassene har en pris per person, med en minstepris på 500 kr/døgn. Speidere har en noe lavere leiepris.

Kapasitet: Tredalen har kapasitet til minst 30 personer som overnatter inne, og 250-300 personer som overnatter ute i egne telt. Det er tre bygninger og to leirplasser på leirstedet. Disse kan leies enkeltvis eller samlet. Bygningene kalles Hovedhuset, Rødstua og Cabin. Leirplassene kalles Piratsletta og Squaw Field.

Vann: Innlagt vann i hovedhuset, vannposter med drikkevann ute.

Fyring inne og ute: Det er vedovn inne på Hovedhuset og Rødstua. Ønsker dere å ha leirbål, kan gammel kvist eller rakved som ligger under låven brukes. Det er egne bålplasser til leirbål ved alle bygningene.

Toaletter: Vannklosett i hovedhuset og – om sommeren – i toalettkabiner utendørs.

Transport/parkering/beliggenhet: Ankomst med buss og bil. Det er fastlandsforbindelse til Tredalen. Tredalen ligger ikke langt fra riksveg 108 ved Skjelsbusundet på Spjærøy i Hvaler. Hvaler ligger ytterst i Oslofjorden / innerst i Skagerrak, mellom Fredrikstad og Strömstad. Du kommer dit ved å ta tog til Fredrikstad og buss nr. 365 videre til holdeplassen Bekkene på Spjærøy, eller med Oslofjordekspressen fra Oslo til holdeplassen Bekkene på Spjærøy, alternativt med bil, eller med egen båt til leirstedets brygge i Skjelsbusundet.

For øvrig: Tredalen fine brygge har fortøyningsplass til store båter (vanndybde 5 m). Det er mulig å leie en 13-fot Pioner med båtmotor (5 hk). Båten kan leies uten motor, men fortinnsrett gjelder ved leie av båt + motor.

Kanoer og kajakker kan også leies på leirstedet. Se mer info om dette under eget punkt «Båtene».

Tillatt med dyr? Det er på grunn av allergi ikke tillatt å ha dyr inne i bygningene på Tredalen.Vis større kartKontaktinformasjon

- Meldig til saksbehandler for sted/utstyr
Hjemmeside
http://www.speiding.no/nyttig/?side=utleiesteder.tredalen
E-Post
nsf@speiding.no
Klikk her
Klikk her

Bookbare ressurser

Dokumenter

300
30
Strøm/ved
Ja
I hovedhuset, vannposter ute
Ved sjøen, Spjærøy
Bil/buss
Hovedsakelig sommer, men kan leies hele året
Ja
Vannklosett i hovedhuset og i toalettkabiner ute
Nei
Begrenset tilrettelagt, ta kontakt for detaljer.